Πώς να κάνεις τηλεφωνικό σεξ

Θα ήθελες να κάνεις τηλεφωνικό σεξ αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα και φοβάσαι ότι δεν θα μπορείς; Μην ανησυχείς, αυτός ο πολύ σύντομος και απλός οδηγός για την Ελλάδα θα σου εξηγήσει σε 5 απλά βήματα πώς να κάνεις ελληνικό τηλεφωνικό σεξ και να αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο αυτήν την εμπειρία. Αφού διαβάσεις αυτόν τον οδηγό δεν θα φοβάσαι τίποτα και μπορείς να περάσεις καλά με την παρτενέρ σου. Δεν είναι δύσκολο, μην ανησυχείς, κάτσε αναπαυτικά και ανακάλυψε πώς να κάνεις τηλεφωνικό σεξ με το άτομο που αγαπάς ή ακόμα και έναν άγνωστο.

τηλεφωνικό σεξ

Προετοιμάσου ψυχολογικά

Καθώς το τηλεφωνικό σεξ είναι μια αμιγώς ακουστική εμπειρία, χωρίς επαφή ή εικόνα, πρέπει να βυθιστούμε στην κατάσταση, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς πίσω από αυτό το είδος σχέσης, η οποία βασίζεται στο να ακούς τον άλλον, τη φωνή του και στην ικανότητα του να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου. Αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο, μπορείς να ψάξεις μερικά βίντεο στο YouTube, να πάρεις έμπνευση και να σκεφτείς τι θες από αυτήν την εμπειρία. Δοκίμασε ήδη να φανταστείς στο κεφάλι σου πώς θα είναι, έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολύ τη φαντασία σου κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης. Επίσης λάβε υπόψη ότι το να έχεις μια σεξουαλική συνομιλία δεν ισοδυναμεί πάντα με το να κάνεις έρωτα μέσω τηλεφώνου με την αρχική έννοια και σημασία, καθώς δεν είναι απαραίτητο αυτοί οι δύο άνθρωποι να αγαπιούνται, μπορεί απλά να υπάρχει έλξη μεταξύ τους αλλά χωρίς συναίσθημα. Από σένα εξαρτάται το προς τα πού θα κατευθύνεις την κλήση.

Διάλεξε το κατάλληλο περιβάλλον

Είναι πολύ σημαντικό να βρεις ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον. Ξεκάθαρα θα πρέπει να είσαι μόνος στο σπίτι, αυτό είναι προφανές, πρέπει να βρεις μια στιγμή που θα είστε και οι δύο μόνοι, και να μπορείτε να μιλήσετε για τουλάχιστον μισή ώρα χωρίς να σας ενοχλήσουν. Να τι πρέπει να τσεκάρεις πριν αρχίσεις την κλήση:

α) Τα παράθυρα να είναι καλά κλεισμένα, ακόμα κι αν είναι καλοκαίρι, σίγουρα δεν θέλεις να σε ακούσουν οι γείτονες. Τράβηξε ακόμη τις κουρτίνες ή κατέβασε τα στόρια.

β) Αν μένεις σε πολυκατοικία με λεπτούς τοίχους, ίσως να πρέπει να αφήσεις την τηλεόραση ή το στερεοφωνικό αναμμένα στο βάθος, προκειμένου να καλύπτουν τις φωνές σας, ιδίως αν έχεις σκοπό να ανεβάσεις τον τόνο της φωνής σου σε συγκεκριμένες στιγμές.

γ) Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ ή το κρεβάτι, φρόντισε τα πάντα να είναι σε κοντινή απόσταση, πετσέτες ή χαρτομάντηλα (καταλαβαινόμαστε) ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να λερώσεις.

Να θυμάσαι ότι η επιτυχία της τηλεφωνικής κλήσης θα εξαρτηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό από το περιβάλλον: ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον όπου μπορείς να μιλάς ελεύθερα χωρίς φόβο ή κίνδυνο να ακουστείς θα συμβάλει σημαντικά στην χαλάρωσή σου και στην άρση τυχόν αναστολών. Ένα ριψοκίνδυνο περιβάλλον με φασαρία, από την άλλη, θα κάνει την τηλεφωνική κλήση και την όλη εμπειρία βεβιασμένη και πιθανόν ντροπιαστική και για τους δυο σας.

Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου

Στο τηλεφωνικό σεξ είναι υψίστης σημασίας να μπορείς να δημιουργείς φανταστικές καταστάσεις γεμάτες ερωτισμό. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι έτοιμος να φανταστείς πολλές συγκεκριμένες καταστάσεις, όπως ένα περιβάλλον, μια στιγμιαία κατάσταση, ένα γεγονός ή ακόμα και την παρουσία άλλων ανθρώπων. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της κλήσης μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι με τη δικιά σου σε μια σχεδόν ερημική παραλία, και να αρχίσετε να κάνετε σεξ με κίνδυνο κάποιος να σας δει. Σκέψου τον ήλιο, τη θάλασσα και τον φόβο του να σας δει κάποιος. Ή φαντάσου τον εαυτό σου μόνο στο τρένο, ή ακόμα και στο σπίτι σου μακριά απ’ όλους. Αυτά είναι απλά παραδείγματα, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να αποφύγεις το πρόβλημα που περιγράφεται στον αριθμό 5 του οδηγού.

Άρχισε την τηλεφωνική κλήση

Όταν όλα είναι έτοιμα, και είσαι ήρεμος και χαλαρός, μπορείς να αρχίσεις να σχηματίζεις τον αριθμό της κοπέλας σου. Έχε υπόψη σου ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χαλάσεις τη μαγεία και να ξεκινήσεις σωστα, οπότε πρέπει να ξεκινήσεις με το να μπεις στο ψητό αμέσως. Μετά το κλασσικό «Γεια, τι κάνεις;», τα προκαταρκτικά είναι σίγουρα σημαντικά προκειμένου να μην καταλήξεις απευθείας στο πρόστυχο και να χαλάσεις την ατμόσφαιρα και να καταστρέψεις τη σεξουαλική φόρτιση αμέσως, αλλά μην το χαλάσεις με κοινοτυπίες όπως ο καιρός, τι έκανες σήμερα, κλπ., αλλιώς κινδυνεύεις να καταστρέψεις την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό. Παρακάτω έχουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να ξεκινήσεις μια ερωτική συνομιλία προετοιμάζοντας το έδαφος αργά:

α) Ξέρεις, σε σκεφτόμουν, σε φανταζόμουν στον καναπέ καθώς χαλάρωνα…

β) Τι φοράς τώρα;

γ) Πιστεύεις ότι η φωνή σου είναι πραγματικά όμορφη και sexy;

Όπως βλέπεις, με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις μια καλή αρχή, μέσα στα όρια, αλλά χωρίς υπερβολές, χωρίς να πεις πράγματα όπως «Σε σκεφτόμουν και ήμουν ερεθισμένος», τα οποία μπορείς να πεις ίσως μετά από μερικά λεπτά προετοιμασίας.

 

Καθοδήγησε το άτομο που δεν έχει καθόλου εμπειρία στο ελληνικό τηλεφωνικό σεξ

Αν η κοπέλα σου δεν έχει κάνει ποτέ σεξ εξ αποστάσεως, είναι σημαντικό να την καθοδηγείς και να την εφησυχάζεις, αλλιώς διατρέχεις τον κίνδυνο να κάνεις μια τετριμμένη τηλεφωνική κλήση που θα φτάσει σύντομα σε τέλμα εξαιτίας των σιωπών όπου κανείς από τους δυο σας θα μπορεί να πει κάτι. Στο εικονικό σεξ, δεν υπάρχουν ματιές, χάδια και αγκαλιές στο κρεβάτι χωρίς να κάνετε τίποτα, όλα αυτά εκλείπουν και η δύναμη των λέξεων πρέπει να πάρει τη θέση τους ώστε να δημιουργήσει ερωτικές καταστάσεις με τη φαντασία. Οι σιωπές είναι ό,τι χειρότερο κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικού σεξ. Μίλα στην παρτενέρ σου, πιθανόν στείλε της αυτό το άρθρο κι επίσης ρώτα τη για τις προτιμήσεις της, έτσι ώστε να μη βρεθείς απροετοίμαστος και να διατηρήσεις άθικτη τη μαγεία της στιγμής.

Είστε έτοιμοι για τηλεφωνικό σεξ Ελλάδα;

Τώρα δεν θα έπρεπε να έχεις άλλες αμφιβολίες σχετικά με το τηλεφωνικό σεξ, ωστόσο λάβε υπόψη ότι αυτός ο οδηγός έχει σκοπό να είναι γενικός γιατί σε κάθε σεξουαλική σχέση όλα είναι πάντα πολύ υποκειμενικά και προσωπικά, υπάρχουν μερικοί κανόνες, αυτό που μετράει είναι να απολαύσεις τη στιγμή. Συνεπώς, δες αυτόν τον οδηγό σαν πηγή συμβουλών και έμπνευσης αλλά όχι σαν υποχρεωτικό εγχειρίδιο. Για την πρώτη φορά, είναι εντάξει να περιοριστείς σε αυτά τα tips, όταν νιώσεις πιο σίγουρος ή έχεις σταθερή σχέση θα μπορείς να αναπτύξεις το δικό σου στυλ! Καλή διασκέδαση!